samo da pazi na napajanje, kartica je vrh ali treba i dobro napajanjeJa sam na i5 i rabim evga gtx480, kartica je matora ali top u svojoj klasi, 50ak fps u stanici, 80-110 u svemiru, sve max
ima da se kupi polovna za 100e, ortak uzeo pre 3-4 meseca
ljudi hvala na preporukama!
pazario sam karticu danas, u nedelju, instalirao i evo do sada malo igrao ELITE!
imao sam malo problema dok sam sleteo, pa sam odmah smanjio kredit na 600crali sam i uspeo na kraju da sletim!
nego, u ovoh prvoj stanici ne postoji market!? pretpostavljam da prvo treba da posetim neku malo vecu stanicu. Trebace mi malo vremena dok se uigram
edit:
kako ste vi poceli? Da li ste prvo trgovali, ili ste nesto drugo radili...?
Koji ti je ingame nick?ljudi hvala na preporukama!
pazario sam karticu danas, u nedelju, instalirao i evo do sada malo igrao ELITE!
imao sam malo problema dok sam sleteo, pa sam odmah smanjio kredit na 600crali sam i uspeo na kraju da sletim!
nego, u ovoh prvoj stanici ne postoji market!? pretpostavljam da prvo treba da posetim neku malo vecu stanicu. Trebace mi malo vremena dok se uigram
edit:
kako ste vi poceli? Da li ste prvo trgovali, ili ste nesto drugo radili...?
isti, srleb!Koji ti je ingame nick?
ja sam napucavao prvi dok mi niste otkrili rare tradeMalo o rankingu...ovaj prvi će malo da pričeka kada mi dosadi exploring, mining i rare trejd![]()
U vezi ovih rankinga... koji od ovih se može vidjeti pored cmdr "ime" kada vas neko nacilja?Predpostavljam combat rank?ja sam napucavao prvi dok mi niste otkrili rare tradesto se vidi iz prilozenog
View attachment 6368
U vezi ovih rankinga... koji od ovih se može vidjeti pored cmdr "ime" kada vas neko nacilja?Predpostavljam combat rank?
Da, combat rank. Posto te kad treba da se bijes sa nekim ne zanima previse koliko je taj dobar trgovac.![]()