Elite Dangerous Balkan Community Thread

Ljudi....sutra počinje beta !!! :)
Valjda će mi ostati još koji nokat na rukama dok čekam ;)
Jedini problem je što neću moći igrati pre 18:00....tek kada se vratim kući sa posla.......

Ljudi....sutra počinje beta !!! :)
Valjda će mi ostati još koji nokat na rukama dok čekam ;)
Jedini problem je što neću moći igrati pre 18:00....tek kada se vratim kući sa posla.......

Pa, mozes da uzmes bolovanje :) Taman lepo u utorak i sredu ostanes kod kuce i dobro se provedes :)

Prvi utisci sa bete...
Igra me je ODUŠEVILA :)
Jeste u ovoj fazi još bagovita, ali šta očekivati od beta faze nego peglanje bagova. U mom slučaju se bagovi uglavnom odnose na zamrzavanje igre pri izlasku/ulasku u "super cruise" ili "hypespace jump". Dešavalo mi se i da mi nestane cela svemirska stanica (ovo je valjda ispravljeno), a imao sam i 2 x crash2desktop, ali su programeri odradili "crash report tool", pa im se mogu poslati debug informacije. Uglavnom programeri FD vredno rade i na dnevnoj bazi objavljuju nove podverzije (1.0, 1.01 ... trenutno 1.03).
Sve u svemu, za sada istražujem, trgujem, učim...zabeležio sam 1st kill i naravno 1st death ;)
Na mojoj mašini ide glatko i lepo na max podešavanjima (AMD X4 640 3GHz, 8G RAM, GF GTS 450 1GB...)
Igram uglavnom uveče posle 8, a poslao sam zahtev za prijatelje svima koji su ovde prijavili da igraju betu.

Ako neko ima bilo kakvo pitanje u vezi utisaka, vrlo rado ću mo odgovoriti :)

Cya in space !

Maleks, ja se slazem sa time sto kazes. Igra ce sigurno biti izvrsna. I ja imam po neki "crash" ili "freeze", samo to mene ne sprecava uzivati u igri.

1984 i naknadnim godinama "Elite" na C64 je bila moja najomiljenija igra u koju sam investirao previse vremena. Nemogu da vjerumem da 30 godina kasnije imamo naslednika ili "reboot" originala od 1984.

Smesno mi je da Elite Dangerous u unutrasnjosti svemirskih stanica od prilike tako izgleda kako sam to nekada zamisljao. Neverovatno kako su postigli atmosferu nekadasnje igre preneti u novu verziju.

Ljudi, jel leti neko od vas betu ?
Imam vas par u listi prijatelja ali ste stalno offline :(
Ne letim ni ja puno (leto je pa sam više na plaži i basketu), ali kada sam online, uglavnom letim uveče.
Ajd' javite se da se nađemo :)

Pepe / Pepe Munze Konza / Elite: Dangerous - Beta

Fini thread ste napravili ovde. Dobro je da Balkan ima svoje mesto pod suncem, ali Grci već imaju svoj thread zasebno, a imaće ga i Bugari. Možda i Albanci. Ne govore svi Balkanci naš jezik. Podržavam naziv ex-Yu, jer to bi uključilo i braću Slovence (koji nisu balkanska zemlja) i ne bismo ometali Bugare, Albance i Grke.

Inače, razočaran sam u ED, prilično je nezavršena. Plan je da je objave za Božić, ali bojim se da će to biti fijasko. Mogo često pada ili secka, neki važni meniji ne podržavaju miša, NPC su bezglave kamikaze, ne postoje kalkulatori za trgovinu, rudarstvo i putovanje (a i rudarstvo je isključeno), skoro je nemoguće sresti drugog igrača, a i kad bih ga sreo - šta kog vraga da radim s njim?

Ali čitao sam threadove o tome šta bi sve trebalo da postoji i rado ću da sačekam. Mislim da je ED trenutno na bednih 10% svog realnog potencijala i da će puštati deo po deo. Naravno, ja odmah odlazim ako ti delovi budu morali da se doplaćuju. Šačica nas je platila pošteno kad im je najviše trebalo i očekujem da proizvođač to ceni. Cena nije baš mala, ovde mogu da se kupe kradena drva za celu zimu za te pare, hehehe.

Matorac koji je igrao originalni Elite kao klinac.Sjutra kupujem betu i prijavljujem se.Nick će mi biti Nightborder ako ne bude zauzet.Javljam se sjutra veče.
Pozz

Sjutra ću kupiti betu.Char će mi biti kao forum ime ,ukoliko bude dostupno.Kao klinac sam uživao u Elite na c64.Pozz za sve

Dobro dosli momci :smilie:

I ja sam igrao Elite 1985. Prije skoro 30 godina :eek:

Jedva cekam gama verziju, da konacno mogu igrati bez gubitka postignutog.

Back
Top Bottom