Beta 3.00

Status
Thread Closed: Not open for further replies.
Nie wiem jak daleko FD posunie się w kwestii s-f, ale "nurkowanie" w mgławicach
to raczej kiepski pomysł. Temperatura + promieniowanie = nagła śmierć :eek:.

Od wewnątrz i tak są kompletnie niewidoczne, także na potrzeby gry można chyba iść na spore ustępstwa odnośnie tego czy trzeba mgławicę ominąć czy nie ;)

To też mi się podoba w tej grze, że będziemy mogli polecieć i zobaczyć z bliska dany obiekt, który jest autentyczny z "naszego" kosmosu. Wiadomo graficznie to nie wygląda to jak 1 do 1 , ale zawsze coś.

Czyli jakie jest finalne zalecenie expertow ? :D
...Zostawiamy tylko gotowke ? tzn, wskakiwac w golego Sidewindera ?

Ja to tak rozumiem, że dostaniesz wartość tego co posiadasz, więc nie musisz nic kombinować ze sprzedawaniem. Oczywiście zawsze mogą zrobić jakiś wątek na trzy dni przed końcem i będzie pełny reset, ciekawe czy się można od tego ubezpieczyć ;)

rootsrat

Volunteer Moderator
Ja to tak rozumiem, że dostaniesz wartość tego co posiadasz, więc nie musisz nic kombinować ze sprzedawaniem. Oczywiście zawsze mogą zrobić jakiś wątek na trzy dni przed końcem i będzie pełny reset, ciekawe czy się można od tego ubezpieczyć ;)

Ja też tak to rozumiem, dlaczego obawiacie się jakiejś straty? Po aktualizacji gry do Beta 3 każdy dostanie Sidewindera oraz gotówkę o wartości "obecny statek + wyposażenie + gotówka".

Tym bardziej, że taki reset już miał miejsce w przeszłości. Nikt nic nie traci, każdy dostaje za to ekwiwalent majątku w postaci gotówki.

Wcale bym się nie zdziwił :) jakby zrobili pełen reset na 3 god. przed paczką....bo coś tammmmmm........Do końca nigdy nic nie wiadomo. Z drugiej strony mam nadzieję, że przemyśleli swoje zachowanie po ostatnim resecie.

Ja już się przyzwyczaiłem, że FD robi duże update'y o niezrozumiałej dla mnie porze, czyli o północy ;) Dziwny to wybór, który właśnie prowadzi do tego co opisuje tamten post, czyli głównie do rozczarowania graczy w pierwszym dniu. Spokojnie mogliby to robić w normalnych godzinach, tak by większość graczy nie musiała zostawać po nocy i niecierpliwe czekać na coś, na co i tak się trudno wbić.
Można się potem szczycić tym, że pracownicy zostali po nocach i zasuwali jak szaleni napędzani ósmą kawą i trzecim redbullem, można poczytać dziesiątki postów o tym, że ktoś musi rano iść do roboty, więc dłużej już nie czeka i dziesiątki o tym, że serwery i tak padły więc nie ma sensu czekać, ale czy to faktycznie powód do dumy?

Info dla osób, które zaliczą pierwszy duży update w ED: Bazując na doświadczeniach z poprzednich aktualizacji, nie ma sensu czekać, chyba że nie planujecie iść spać ;)

Last edited:
Mam nadzieję, że poniższy post z 25/10/2014 rozwieje wszystkie wątpliwości:

Everything should be wiped, but your credits, the value of your ship including weapons and modules will be carried over.

Michael

"Wszystko powinno być skasowane, ale twoje "Credits", wartość twojego statku wliczając w to uzbrojenie oraz moduły będą przeniesione." (do nowej bety).

Oryginalna wiadomość jest tutaj:
http://forums.frontier.co.uk/showthread.php?t=51694&p=905375&viewfull=1#post905375

Last edited:
To co z tą Betą 3? Mamy już 9.00 dnia 29.10.14, już od 9 godzin patch powinien być dostępny na serwerach!!!

Nudzi mi się w pracy, wybaczcie:)

Zgodnie z "BETA 3 RELEASE SCHEDULE" pytam dla upewnienia się i pewności w przekonaniu ze dobrze, ze pytam, w czasie kiedy jestem już podirytowany dlaczego pacz jeszcze się nie ukazał, czy będzie full wipe???!!111 ... Chyba straciłem właśnie 60euro.

:D

W związku z wiekopomną chwilą jaką będzie możliwy start w Eagle, przed chwilą zakupiłem sobie odpowiednią skórkę, oczywiście biało-czerwoną. Tym samym mam teraz 3 skiny, do 3 statków którym zawsze gram najkrócej jak tylko się da albo wcale.

Status
Thread Closed: Not open for further replies.
Back
Top Bottom