..co se toho bounty tyce, dosel jsem k finalnimu zaveru, ze pres 900 000 za hodinu se nedostanu .. dohromady jsem lovem vydelal 40 milionu ..tj kolem 2100 lodi, coz se zmohlo na master rank..(zatim to vypadalo tak ..ze se u ranku pouziva nasobeni dvema...tak by dangerous mohlo byt na 2500.. deadly 5000 a elite 10k - ale kde je pravda netusim)
Kazdopadne prodal jsem utocne asp a koupil type-7 ..zacal pasovat luxuries ... pres tri mega za hodinu ..s nulovym rizikem (a taky s vedomim..ze obchodnimu ranku to nepomuze - jenze za ten si stejne nic nekoupim). Je to porad dokola do zblbnuti, oproti lovu nuda...ale pokud clovek chce nekdy osedlat anakondu, ..jine cesty neni (t7-python-t9-conda).
Tim pasovanim luxuries se predpokladam mysli prodavani Performance Enhanceru a podobneho harampadi obchodnikum na Seeking Luxuries spotech. Postup je zcela jednoduchy - zjistis co chteji (v drtive vetsine jsou to prave ty PerfEnhancery), nekde je koupis a dovezes jim je. Oni je koupi za lepsi peniz nez je na trhu a prazdny letis zpet a tak porad dokolecka. Vtip je v tom, ze ta cena neni zase az tak prehnane vysoka, takze pokud jsou ti obchodnici relativne daleko, nevyplati se jim je tam vozit, bo normalnim obchodem za ten cas muzes vydelat vice. Ale pokud se "utabori" hodne blizko nejake stanice, ktera treba prave ty Performance Enhancery rovnou prodava, dokazes se tocit mezi stanici a obchodnikama velice rychle a tim i vydelat pekne penize. Da se rici, ze az primo neslusne penize, pokud jsou dobre podminky (vzdalenost, cena, dostupnost), viz. ted ta manie v systemu Tenche (nebyl jsem tam, ani me to nelaka, ale soude podle odezvy mnoha lidi je to slusna farma).
Seeking Luxuries jsou jinak v kazdem systemu, kde zrovna nejaka frakce zaziva prudky rust (stav Boom).
Jojo, momentalně se grinduje v Tenche, Lunney Station. Nakoupíš Performance Enhacery a prodáš je na nejbližším místě, které je v navigaci označeno SEEKING LUXURIES. Je tu pár korzujících T-9, stačí proletět těsně okolo nich. A zpátky na stanici a tak pořád dokola. Myslím, že to hodí tak +-1400cr/t, resp. na jednu otočku udělám na 216t cca 300.000cr. Vtip je tom minimalizovat tu dobu potřebnou na jednu otočku. Rekord je myslím něco pod dvě a půl minuty. Já to létám asi za 4 minuty v T7, tj. teoreticky 4.5M cr/h.Jinak bych take rad znal malej navod na luxuries ... zatim sem moc nezkousel, tak nevim postup ...
Jojo, momentalně se grinduje v Tenche, Lunney Station. Nakoupíš Performance Enhacery a prodáš je na nejbližším místě, které je v navigaci označeno SEEKING LUXURIES. Je tu pár korzujících T-9, stačí proletět těsně okolo nich. A zpátky na stanici a tak pořád dokola. Myslím, že to hodí tak +-1400cr/t, resp. na jednu otočku udělám na 216t cca 300.000cr. Vtip je tom minimalizovat tu dobu potřebnou na jednu otočku. Rekord je myslím něco pod dvě a půl minuty. Já to létám asi za 4 minuty v T7, tj. teoreticky 4.5M cr/h.
Jojo, momentalně se grinduje v Tenche, Lunney Station. Nakoupíš Performance Enhacery a prodáš je na nejbližším místě, které je v navigaci označeno SEEKING LUXURIES. Je tu pár korzujících T-9, stačí proletět těsně okolo nich. A zpátky na stanici a tak pořád dokola. Myslím, že to hodí tak +-1400cr/t, resp. na jednu otočku udělám na 216t cca 300.000cr. Vtip je tom minimalizovat tu dobu potřebnou na jednu otočku. Rekord je myslím něco pod dvě a půl minuty. Já to létám asi za 4 minuty v T7, tj. teoreticky 4.5M cr/h.
No tak to budeme asi hodne doufat ze si daji na systemu misi zalezet ... tohle je fakt slabota ... zatim nejzabavnejsi je bounting ( clovek aspon bojuju)
Kdyz uz maj tak zmaklej docking, tak jen tak proletet okolo nekoho a najednou mi zmizi cargo z nakladovyho prostoru je "trapny"Melo by se s tou lodi komunikovat, domluvit to, a pak k sobe "zadokovat" a zbozi si predat ... ale to tu jen tak sním o tom co by mohlo byt
![]()
Ty kraso to me privatne prozrad kde si lovil, protoze at delam co delam ( v Kokojina sectoru ) se na vic jak 200k za hodinu nedostanu ... samy lode kolem 3-5k ... sem tam nejaka ta 51k ... to bych chtel videt kde vezmu 2 mega![]()
Jo, z plejád jsem se vrátil předevčírem. 350k z dat v kapse.
Je tam ale krásně..
Asi teď poletím.. no, někam jinam. tak 1000ly z lidské části galaxie.
Beta 1.1 se stahuje nějak dlouho.. čas jít do vany.