Performance Issues

I've attached both a screen shot of my in game performance issues (this is when I'm building rides and/or editing paths), but overall performance is a pain (a lot of lag), and attached a file for the DxDiag I recently ran.

I have the in game settings set as low/off as/when possible and I still have issues.

I'm pretty sure my system specs are up to par... am I incorrect?
 

Attachments

I've attached both a screen shot of my in game performance issues (this is when I'm building rides and/or editing paths), but overall performance is a pain (a lot of lag), and attached a file for the DxDiag I recently ran.

I have the in game settings set as low/off as/when possible and I still have issues.

I'm pretty sure my system specs are up to par... am I incorrect?
You are incorrect unfortunately.

There is no dedicated card (Nvidia / AMD) with at least 2GB of VRAM.
 
You are incorrect unfortunately.

There is no dedicated card (Nvidia / AMD) with at least 2GB of VRAM.
Darn, I thought an on board video card would be fine. It's one of the very few specs on computers I don't understand. I'll have to give this game a try on my desktop instead of my laptop (I use this laptop as my primary computer).

Thanks for info Luuknoord ! Appreciate it.
 
Darn, I thought an on board video card would be fine. It's one of the very few specs on computers I don't understand. I'll have to give this game a try on my desktop instead of my laptop (I use this laptop as my primary computer).

Thanks for info Luuknoord ! Appreciate it.
Are the specs for your PC okay?

Sorry I had to bring bad news.
 
Top Bottom