........ lub Painite ?
Na rynku jest, ale w skałkach jeszcze nie
Last edited:
........ lub Painite ?
Na rynku jest, ale w skałkach jeszcze nie. Pojawi się w PowerPlayu.
Szykuj się Szary, wyszoruj do połysku L9'ke wkrótce na skałek podbój ruszamy.
Szykuj się Szary, wyszoruj do połysku L9'ke wkrótce na skałek podbój ruszamy.
Mi tam jedna dronka wystarcza.Czy ja cos robie zle czy Wy tez tak macie, ze jesli jest wiecej niz jeden za261; sie gubic? Wystrzeliwuje dwa drony, ostatnio nawet trzy i przy pierwszym kopaniu jest ok - wszystke 3 pracuja. Przy nastepnych juz jest problem - leca wszystkie trzy do jednego odlamka, scalają sie w jednego drona i zamiast trzech mam pojedynczego (pokazuje mi ze mam 3 aktywne drony) a po skonczeniu zbierania znow rozdzielaja sie na 3 drony...
mining mi sie podoba tylko chyba musze poczekac az to naprawią. Chyba ze tylko ja tak mam? Ktos sie jeszcze bawi w mining?![]()
Jak naprawią dronki to można będzie pomyśleć o zrobieniu skrzydłajeden szybki i zwinny statek kopiący (np ASP), jeden do obrony przed piratami i zbierająca rafineria. Zysk raczej nie będzie duży, ale sprawdzić można :>
Mogę dać osłonę, na razie tylko Sępem. Ale mimo że niby tylko padlinożerca, to dziobać też już trochę umie![]()
A ile bierzecie dronek? ja biorę 1/4 ładowani, nie używam dronek do skanowania gdyż uważam ze wysyłanie jednej dronki aby zeskanować jedną asteroide to marnowanie pieniędzy.
Lepszym pomysłem jest jakiś poręczny skaner który po prostu skanuje oznaczoną asteroide w odległości 7km.
Cześć wszystkim, na początek. Co do dronka skanującego to na wikia ED wyczytałem że: "Prospecting asteroids before mining results in double yield." Czyli chyba się opłaca strzelac dronkami do skały.