Tak jest, Panie Kierowniku
Dolaczylem calkiem niedawno, na ta chwile cztery misje zakonczone sukcesem na moim koncie![]()
No to super i gratulacje !!!
Tak pytałem. Dobrze wiedzieć, że z naszej społeczności też tam ktoś jest.
Tak jest, Panie Kierowniku
Dolaczylem calkiem niedawno, na ta chwile cztery misje zakonczone sukcesem na moim koncie![]()
No to super i gratulacje !!!
Tak pytałem. Dobrze wiedzieć, że z naszej społeczności też tam ktoś jest.
Oby pierwszym takim modułem była wymiana kredytami. pozwoliłoby to np. zapłacić za zabicie griefera komuś kto go zmiecie. Z resztą już w radiu sidewinder można usłyszeć o pierwszych zleceniach, ale to zwykle 32 albo 64 tony platyny gdzie na koniec do cargo łowcy trafia 150 ton bo kanistry się co moment klonują.Całe to zjawisko "pomocy z paliwem" jest właśnie przykładem fajnej zależności pomiędzy graczami. Póki co to chyba jedyny przykład takiej zależności w tej grze. A wystarczyło, aby Frontier wprowadził jeden moduł, jedną możliwość i już pojawiają się ciekawe możliwości dla graczy. Oby więcej takich rzeczy w przyszłości.
Po 3 miesiącach lotu wróciłem! Niestety akurat musiał się skończyć community goal, dosłownie parę godzin przed moim przybyciem
Do tego dane sprzedają się po 30 sekund/strona co daje jakieś 8 godzin.
Leciałeś realne 3 miesiące? to musiała być długa wycieczka. To na zdjęciu to zapewne Anaconda. Czy nadaje się na explorera? Gdzieś na forum czytałem że Python niespecjalnie jest dobry w roli odkrywcy, a bardzo na niego miałbym ochotę.
- Best Audio
- Best moment (Hyperspace)
- Studio of the Year
- Best PC Game
Co do "studio of the year" to ja nie jestem pewien, połowy rzeczy w grze się trzeba domyślać albo szperać po forach, gdzie każdy twierdzi co innego. Zgadzam się na "studo I spent most of my gaming money this year"![]()
Ja tak samo - Studio of the Year dla CDPR za 16 darmowych DLC i wypuszczenie modding tools tak szybko po premierze oraz Best Moment In Gaming również dla CDPR za quest z Baronem, przy którym hyperspace w Elite to pikuś.
Anaconda jest najlepsza do exploracji. Ma największy skok w grze, można do niej dorzucić duży bak, ma masę miejsca na moduły naprawcze i jest bardzo wytrzymała.
3 miesiące, chociaż gdzieś w połowie zrobiłem sobie dużą przerwę od elity. Ogólnie lot zajął jakieś 300-400h
Ja się załapałem i za 30mln danych odrazu byłem w top 5% czyli dodatkowe 15 mln.Po 3 miesiącach lotu wróciłem! Niestety akurat musiał się skończyć community goal, dosłownie parę godzin przed moim przybyciem
Do tego dane sprzedają się po 30 sekund/strona co daje jakieś 8 godzin.
http://www.edshipyard.com/#/L=706,mpa0Wg0Wg0Wg,2-4s8S9Y8S5KD88I,53m0PK0PK0AA5GQ0Nm0Nm0MC7Re2jw2UIJa się załapałem i za 30mln danych odrazu byłem w top 5% czyli dodatkowe 15 mln.
Byłem "tylko" w SgrA* zajeło mi to ok 50h a sprzedawałem dane chyba poda godzinę
Jaki masz skok Anaconda ?
mała zmiana a cieszy, wczoraj jeszcze nie byłem pewien, ale dziś tak, jak się wchodzi w nawigację to jest ustawiona na wyszukiwanie najszybszej trasy (albo być może pamięta ostatnie ustawienie). Przełłączanie za każdym razem było denerwująco żmudne![]()
mała zmiana a cieszy, wczoraj jeszcze nie byłem pewien, ale dziś tak, jak się wchodzi w nawigację to jest ustawiona na wyszukiwanie najszybszej trasy (albo być może pamięta ostatnie ustawienie). Przełłączanie za każdym razem było denerwująco żmudne![]()