Ja sam slao text poruke nekima koji su bili online ali ne odgovaraju.Da li uopšte radi ta funkcija?
Ja sam slao text poruke nekima koji su bili online ali ne odgovaraju.Da li uopšte radi ta funkcija?
Imam utisak da nije problem do igre, već do njihovih servera.
Ja sam dobio poruku dok su me deljali pirati. Kasnije sam probao da odgovorim, ali si bio već offline i odgovor nije prosleđen.
A imao sam i poziv od tebe, al nisam provalio gde da "dignem slušalicu". A ionako mi je crko mikrofon i otkrio sam da mi je lepše bez njega
Na komunikaciju se inače mnogi žale, osim nekih koji su napravili grupe, a pričaju preko teamspeak-a.
Ja ionako samo haulujem da skupim para da cobru nabudžim što bolje.A onda ću da okrvavim ruka![]()
To sto opisujes jako lici na Eve Online. Mozda bi trebao to da probas? Meni se ova svidja ova "Vuk Samotnjak" filozofija igre bas ovakva kakva je.
Meni se ova svidja ova "Vuk Samotnjak" filozofija igre bas ovakva kakva je.
Meni recimo moj paket 2M DL / 0,2M UL ne omogućava glatko igranje, a i potpuno udavi drugi kompjuter koji moji klinci koriste za učenje. Takav paket ne može ni da se kupi u Engleskoj već godinama. A neki manji gradovi kod nas nemaju ni to, oni samo wireless.
Koliko ja znam, trenutno Alpha backeri placaju 5% od vrednosti broda a Beta 10%. Ako nam daju 25% popust, to valjda znaci da ce Beta backeri placati 7.5%.
E, pa to je neko pravilo... kad god kažem da imam tanak paket, svi mi kažu da drugi imaju još gori. Ali ti što mi to kažu - imaju deset puta bolji, hahaha!
Mene nervira ponistenje offline-modusa igre.
Open mod jede mrežu. Ne može se igrati bez veoma ozbiljnog paketa. Biće tu problema, ako ne optimizuju komunikaciju. Meni se Open zaustavi na 20-30 sekundi ponekad, dok ne razmeni ko zna kakve podatke sa ostalim prisutnim igračima.