Predlog za nove igrače...na prvoj strani teme u prvom postu se nalaze imena "starih" igrača. Neki od nas igraju od alfa/beta faze. Tražite friends request od svih sa liste da se "uvežemo". Još da srede chat....ehhh...
Pozdrav svima, pozdrav iz Makedonije.
Kupio ED Mercenary Edition, cekam da mi danas stigne T-Flight Stick pa da pocnem kako treba. Sa tastaturom i mousom je pravo mucenje.
U igri sam MarjanT, ko me zele dodati u friends.
Na sreću samo je ispao venrilator iz ležišta grafe sada je sve ok.
Inače, ED je sad malo grafički zahtevniji. Pustio sam autodetect za grafiku i smanjio mi je rezoluciju ovaj put i kvalitet prikaza podesio na medium. A imam HD5670 i FullHD.
Ja sa mojom "starudijom" HD 5870 SOC edition imam 100 fps u svemiru,oko 50-60 u stanicama i u asteroid prstenovima na ultra.Rezultat za ovakvo staru karticu je extra, mada je omega drajver koji je izasao prije nedelju dana ucinio čudo.Igra jeste crashovala zbog temperature.Rasla je do 92c, a sada kada sam vratio ventilator ne prelazi 74c. Igram sa frame limit OFF.
Nightborder, koji CPU imaš ?
Otisnuo sam se u Svemir po prvi put, sleteo na nekoliko stanica. Jos ucim i privikavam se kako i gde. Na zadnjem letu, nestalo mi goriva i u dometu sam imao 4 outposta. Na nijednom outpostu mi nisu dali dozvolu za sletanje.
Mislio sam da kako imaju samo jedan ili dva landing padova, da su zauzeti pa me zato odbijaju.
Medjutim nije bilo tacno, bili su prazni, cak sam na jednom pokusao da sletim i bez dozvoleSletio sam ali su odmah poceli da pucaju na mene
Jel ima neki razlicit pristup da bih mogao da dobijem dozvolu za sletanje na outpostovima?
Letim sa Sidewinderom i jos uvek nemam Fuel Scoops.
Otisnuo sam se u Svemir po prvi put, sleteo na nekoliko stanica. Jos ucim i privikavam se kako i gde. Na zadnjem letu, nestalo mi goriva i u dometu sam imao 4 outposta. Na nijednom outpostu mi nisu dali dozvolu za sletanje.
Mislio sam da kako imaju samo jedan ili dva landing padova, da su zauzeti pa me zato odbijaju.
Medjutim nije bilo tacno, bili su prazni, cak sam na jednom pokusao da sletim i bez dozvoleSletio sam ali su odmah poceli da pucaju na mene
Jel ima neki razlicit pristup da bih mogao da dobijem dozvolu za sletanje na outpostovima?
Letim sa Sidewinderom i jos uvek nemam Fuel Scoops.
Ja sam sinoć ubio NPC-a pod nazivom Hadzimusovic![]()
btw, kako mogu kupiti Fuel Scoops na mom Sidewinderu.. dali ima mesta, ili treba da prodam nesto od postojece opreme?