@Fedhman Kassad moj drogi zmienialem a nawet tworzylem romy czy tlumaczenia romow jeszcze za czasow WM5

tyle ze ja to ja a 90% ludzi z mojego otoczenia nawet nie wie co to custom rom i jesli maja problem z tel to przylatuja do mnie i potem czesto koncza z jakims custom romem z ktorym nie ma problemow jak z niektorymi oficjalnymi.
Dwa co do TW kupujac takiego Galaxy Note 1,2,3,4 czy inne ze "specjalnymi funkcjami" nie zawsze masz ochote z nich rezygnowac na rzecz CM, PA czy innych romow bazujacych np na AOSP tymbardziej ze zaplaciles za te funkcje gruuuuba forse.
Mam G3 od Sierpnia i tak jade na stock romie mimo ze od poczatku wrzesnia byly juz mody romow a od miesiaca sa nawet cale romy! Jedyne co mam to roota wiec wybacz ale bloatware itp mowiac prosto moge w kazdej chwili wywalic tak samo moge zmienic governora z tym ze interactive radzi sobie dobrze wiec nie mam takiej potrzeby, 1 raz od dluuugiego czasu jestem zadowolony na tyle ze stocka ze nie czuje potrzeby zmieniania czegos w nim poza wygladem ktory poprostu lubie miec co chwila inny.
Przy ostatnich 2 czyli Note 1 i S3 LTE uciekalem ze stocka po 2 miesiacach bo nie dalo sie tego uzywac i tak oto bylem posiadaczem phabletu z rysikiem itd za co zaplacilem a nie moglem z tych funkcji skorzystac bo stock rom to byla jakas porazka.
Wiec wybacz ale Twoja teoria na temat iluzorycznosci moich pogladow jest bledna...
@Bocian81 bo fasttech to na prawde solidna firma mimo ze chinska to dba o klienta jesli cos rozpakowujesz okazuje sie uszkodzone robisz zdjecia i odpowiedni ticket na koncie i wysylaja Ci nowa czesc lub brakujace czesci robie u nich zakupy od 2 lat a z tego co wiem to ludzie z forum ep jeszcze dluzej i naprawde rzadko ktos jest niezadowolony z ich obslugi no chyba ze liczyc ze darmowa wysylka idzie do 3-4 tygodni... ale w koncu jest darmowa ^^