Wezwanie !!!

Przy okazji patrolowania ogoliłem wam system z 60 PHR
Szkoda że, na stacji macie nie tego Tradera :p
Q2VLYc4.png

No więc... Wczoraj, w czasie gdy większość naszych pilotów wypoczywała po wyczerpującej Bitwie o Shinrartę, patrol GPF napotkał w systemie HR 8444 uzbrojone jednostki osobników nie respektujących warunków strefy zdemilitaryzowanej. Doszło do zaciętych walk podczas których, po stronie GPF brało udział 2 pilotów, natomiast po stronie agresorów (chcemy wierzyć, ze owi osobnicy działali bez wiedzy i zgody dowództwa TWH) zaobserwowaliśmy 8 pilotów (z czego 4 brało udział w wymianie ognia). W wyniku tych walk odnotowaliśmy 1 zniszczony statek agresorów, natomiast obyło się bez ofiar po stronie pilotów GPF.

News jak z radia Erewań "Na Placu Czerwonym rozdają mercedesy". Otóż nie rozdają, tylko kradną i nie mercedesy, tylko rowery. Dwóch waszych dało dyla jak tylko trafili na dwóch równych sobie, a potem odkuli się na samotnym pilocie. Bohaterzy od siedmiu boleści.

Edit: dodam jeszcze od siebie zdanie w kontekście tej całej zgody lub niezgody dowództwa. Wpadacie do naszych systemów i próbujecie urządzać tam jakieś własne zabawy. Dla każdego członka TWH, który jednak w PvP się bawi jesteście KOS (przynajmniej do czasu jak będziecie tam siedzieć i atakować członków TWH), nie wiem czego innego oczekiwałeś.

Last edited:
Kos
(Turdus merula)

rodzina: drozdowate
Długość ciała: 24-27 cm. Czarno ubarwiony ptak ze stosunkowo długim ogonem (co odróżnia go od szpaka) i pomarańczowym dziobem. Samica brunatna, plamkowana od spodu. Kos był pierwotnie ptakiem typowo leśnym, a obecnie występuje licznie w różnych środowiskach, także w zieleni miejskiej, parkach, ogródkach działkowych i dzielnicach willowych.

Mnie nie zabolało, mam jeszcze z 5 mld. na wykupy, jak bym nie chciał to bym nie leciał.
Ale poddałem interdykcje bo spodziewałem się że postrzelam sobie tylko z jednym panem, zwłaszcza że kilka postów wcześniej było o honorze i szacunku...No cóż pomyłka.

Oczekiwałem na pewno bardziej RPG a nie emocjonalnych reakcji tego typu :p
I skoro chcesz być precyzyjny to nigdy nie walczyliśmy z pojedynczym pilotem. Zapomiałeś dodać ATR'y które również się włączyły się kiedy walczyliśmy z Kyokiem :p

Fakt jest faktem, że z koordynacja u Was lezy i kwiczy, skoro możemy sobie wybierać między 2 pojedynczymi pilotami którzy latają sobie w supercruizie i się nie wspierają :p Było nas tam 2 was w porywach chyba 8, a dalej pozwoliliście bić się z nami jednej osobie :p

Jak pisałem poprzednio liczymy na dobrą zabawe, liczymy, że się w końcu zbierzecie i będziemy się bawić tak jak wczoraj, ścigac i strzelac do siebie. Ja się wczoraj rewelacyjnie bawiłem, nawet jak momentami dostawaliśmy cięgi od Was :p

Mnie nie zabolało, mam jeszcze z 5 mld. na wykupy, jak bym nie chciał to bym nie leciał.
Ale poddałem interdykcje bo spodziewałem się że postrzelam sobie tylko z jednym panem, zwłaszcza że kilka postów wcześniej było o honorze i szacunku...No cóż pomyłka.
Jeśli chciałeś postrzelac z jednym to trzeba było powiedzieć na początku :p (to się zresztą da załatwić) my się nastawialiśmy na walkę skrzydłami i team work :p tak właśnie mamy skonstruowane buildy :p i dlatego w ten sposób Cię przechwyciliśmy

Luzik, było spoko, chociaż szybko ;) Nie jestem PvP playerem, ale z jednym bym podjął rękawice bez problemu, z dwoma to średnio fajnie. No umawiać się to nie to samo.

Spoko, rozbawiło mnie sprawozdanie w stylu Mysteriona ;) Ja byłem na nasłuchu radiowym, bo na gwałt wracałem z explo i szykowałem jakiś build (wszystkie statki bojowe mam rozgrzebane w tej chwili). I tylko słyszałem Kyoka "są, są... ... no, uciekli" ;) I potem Jaspera "rozwalili mnie, myślałem, że będzie 1 na 1" ;)
Ja mogłem zrobić tylko tak:
Source: https://www.youtube.com/watch?v=GFxkkI9Z-ac

Ale może zdążę w tym tygodniu :)

Luzik, było spoko, chociaż szybko ;) Nie jestem PvP playerem, ale z jednym bym podjął rękawice bez problemu, z dwoma to średnio fajnie. No umawiać się to nie to samo.

Ano umawiać się to nie to samo, my spodziewaliśmy się prawdę mówiąc że albo ktoś za tobą zaraz wleci, albo Ty uciekniesz :p a już ten ostatni taran mnie zaskoczył :)

Spoko, rozbawiło mnie sprawozdanie w stylu Mysteriona ;)

No bo dokładnie tak miało być :)

Ja byłem na nasłuchu radiowym, bo na gwałt wracałem z explo i szykowałem jakiś build (wszystkie statki bojowe mam rozgrzebane w tej chwili). I tylko słyszałem Kyoka "są, są... ... no, uciekli" ;) I potem Jaspera "rozwalili mnie, myślałem, że będzie 1 na 1" ;)
Ja mogłem zrobić tylko tak:
Ale może zdążę w tym tygodniu :)
No 1vs1 to raczej umawianie się, bo nie za bardzo da się takie pojedynki wcisnąć w konwencję eventu (to wymuszenie demilitaryzacji systemów) ale zapraszamy kiedyś na nasze treningi :) tam możemy się bawić jak chcemy.
Spokojnie, finał jest dopiero w połowie, więc pewnie będziemy się pojawiać :) a jeśli się spodoba to może Wy nas potem odwiedzicie :)

Ja się tam dobrze bawiłem, pośmiałem się, polatałem. Przynajmniej miałem powód żeby grę odpalić.

Były dwa starcia, w jednym pogoniłem "emisarjuszy zła i wszystkiego okropnego" xD, w drugim w skrzydle z kimś pogoniliśmy 2x2 opresorów, a Jasper dostał jakimś rykoszetem xD
Ten co siedział spokojnie dostał w ucho, jak to zwykle w piaskownicy bywa. Jak się już ekipa TWH zalogowała, to "emisariusze monthy pythona" się wylogowali, ale wierzę że to zbieg okoliczności, późno weszliśmy, każdy do roboty rano musi wstać.
Notabene moje pierwsze walki w hełmofonie VR. Polecam, więcej widać, lepiej celować, przynajmniej dla mnie.

Seba nawet wczoraj swój "Rydwan" odpalił ;) Ale już nie zdążył na zabawę.
Fajnie było popatrzeć jak stara gwardia się schodzi z hibernacji.

Rozwalił mnie ten motyw z czarnym rycerzem, już dawno tego nie widziałem. Żeby jeszcze tylko Hetman był, jak król Artur, zamiast jak ten giermek. :p

No kurde Łowca kłamał! Mieliście siedzieć na PG i SOLO a nie napierdzielać się w wingach. Wincej OGNIA!

Back
Top Bottom