Elite Dangerous Balkan Community Thread

Ako Gamma bude dugo trajala, stari igrači će opet ojačati i imati veliku prednost u odnosu na nove koji se očekuju kad počne prava prodaja.

A to bi podrazumevalo još jedno brisanje.

Smeta mi to, ali bi mi učešće u nečemu što nije fer smetalo još više.

Tema2: povremeno isključujem Flight Assistance da bih se brže okrenuo, ali ne mogu da držim pravac, gubim kontrolu i moram brzo ponovo da uključim. A brod mi bude okrenut na neku stranu gde on hoće. Video sam na snimcima da mnogi lete sve vreme tako: Flight Assistance OFF. I nemaju problema sa kontrolom.

Igrice koje sam ranije igrao su takođe imale neki svoj Flight Assistance OFF (kao Engine OFF), ali nije bilo problema sa kontrolom pravca.

Neki savet? (koristim miša, nemam joystick)

Ako Gamma bude dugo trajala, stari igrači će opet ojačati i imati veliku prednost u odnosu na nove koji se očekuju kad počne prava prodaja.

A to bi podrazumevalo jo� jedno brisanje.

Smeta mi to, ali bi mi uče�će u nečemu �to nije fer smetalo jo� vi�e.

Tema2: povremeno isključujem Flight Assistance da bih se br�e okrenuo, ali ne mogu da dr�im pravac, gubim kontrolu i moram brzo ponovo da uključim. A brod mi bude okrenut na neku stranu gde on hoće. Video sam na snimcima da mnogi lete sve vreme tako: Flight Assistance OFF. I nemaju problema sa kontrolom.

Igrice koje sam ranije igrao su takođe imale neki svoj Flight Assistance OFF (kao Engine OFF), ali nije bilo problema sa kontrolom pravca.

Neki savet? (koristim mi�a, nemam joystick)

Ja letim samo sa mišem i tastaturom i nemam nikakvih problema.Po defaultu mi je.Probao sam sa joystikom ali brod se baca na sve strane.Ako malo ima otklona ne valja.Deadzone to meni nisu ispravile.Flight Assistance ne uključujem, letim samo full manual.

Al da je igra bagovita jeste.Danas sam imao jedno 3-4 jumpa iz kojih sam mogao izaci samo alt+ctrl+del.I jos 2-3 puta nisam mogao doci do stanice kada sam bio u safe zaustavljanju posle jumpa, opet alt+ctrl+del. Jednom me jump bacio na sunce i prije spota za spasavanje istopio sam se...

Ja letim samo sa mišem i tastaturom i nemam nikakvih problema.Po defaultu mi je.Probao sam sa joystikom ali brod se baca na sve strane.Ako malo ima otklona ne valja.Deadzone to meni nisu ispravile.Flight Assistance ne uključujem, letim samo full manual.

ASSISTANCE OFF svetli crveno gore desno kad se uključi, tj. kad ne radi flight assistance. Po defaultu je uvek uključen, tj. ne svetli crveno ASSISTANCE OFF.

Da pojednostavimo: svetli ti to crveno dok letiš ili ne?

Hmmmm.To crveno svijetlo nešto nisam zapazio ali znam da kada po defaultu pritisnem Z kaže asistance OFF ali nisam primijetio ON pa ispada da je valjda stalno on.Možda lupam ali provjeriću večeras.Nego od naših igrača iz prvog posta vidim da je samo player2 aktivan.Niko drugi.

Hmmmm.To crveno svijetlo nešto nisam zapazio ali znam da kada po defaultu pritisnem Z kaže asistance OFF ali nisam primijetio ON pa ispada da je valjda stalno on.Možda lupam ali provjeriću večeras.Nego od naših igrača iz prvog posta vidim da je samo player2 aktivan.Niko drugi.

Fora sa FA-OFF je što se gase glavni motori, brod se tada mnogo brže okreće, a pale se samo bočni motori za davanje pravca. Ali, pale se tačno onako kako im zadaješ ručno (mišem, joystickom...), bez ikakve korekcije pravca od strane broda. Zato je brod okretan, ali nestabilan, osim kad znaš kako da ga stabilizuješ. Ako neko zna kako - neka napiše ovde, molim.

Ne može se PvP bez toga (između ostalog).

E, stvarno... gde su nam Jugovići? Platili, pa se razočarali? Čekaju Gamma verziju? Novog Yugića?

yugo-small-300x192.jpg

Yugo Beta 3.0​

Last edited:
E, stvarno... gde su nam Jugovići? Platili, pa se razočarali? Čekaju Gamma verziju? Novog Yugića?

Najvjerovatnije cekaju gamma verziju, kao i ja. Po mom misljenju se ne isplati igrati prije gamma verzije, ako imas samo malo vrijemena za igrice ;)

Bas mi se svidja tvoj Yugic 3.0. Odmah bi ga kupijo :p

Nadam se da cu "Frontier" poboljsati mogucnosti komunikacije u igri. Trenutno "in-game"-komunikacija nista ne valja.

Last edited:
Najvjerovatnije cekaju gamma verziju, kao i ja. Po mom misljenju se ne isplati igrati prije gamma verzije, ako imas samo malo vrijemena za igrice ;)

Bas mi se svidja tvoj Yugic 3.0. Odmah bi ga kupijo :p

Nadam se da cu "Frontier" poboljsati mogucnosti komunikacije u igri. Trenutno "in-game"-komunikacija nista ne valja.

Da, igrača ima, ali ne znamo gde su. Ili samo prolete, jer nema pravih alata za interakciju. Samo na forum je prijavljeno preko 35.000 ljudi, a trenutno on-line 2.500.

Ne bi bilo loše da može da se proveri koliko ima igrača u bilo kom sistemu. Neki ljudi vole gužvu, neki vole prazno. Zatim, bilo bi dobro da se igračima dodeli boja na radaru, da ne bi prolazili pored njih ko pored Uprave Poreza. I da naravno olakšaju radio vezu. Treba da bude i neki otvoren kanal, da mogu prisutni da se čuju lokalno, u okviru dometa od nekoliko svetlosnih sekundi.

A nije onaj Yugić za tebe. Sedne ti ortak pored i više nemaš mesta za stoperke.

dFjeF9F.jpg

Yugo Vagabund Gamma - sa obaranjem zadnjih sedišta za poboljšanu komunikaciju sa stoperkama

Je li radi friend request? Ja sam ti poslao request na Pepe Munze Konza. A oko flight assistence off, podesio sam da ne bude na "hold" po defaultu nego da se može normalno isključiti.I koristim ga samo kada mi pirat ode u 6 sati pa ne mogu da se okrenem sa assistence on jer glavni motori poništavaju ostale i nikako da se okrenem na vrijeme.A opet vrlo je teško koristiti assistant on jer stalno treba kontrirati mišem i tastaturom na zadate komande.Ali dobra je ideja i sviđa mi se samo treba vremena da se malo navikne na što finije upravljanje.

Trojka u najavi, stavljaju je večeras na servere, počinju za minut.

zajebani ovi Englezi, rekli su trojka ide 28-og i mora sad da bude

Čini mi se da se u 3.0 dobija još 5-8 frejma u sec, ali i da ima češće povremenog zapinjanja možda zbog preoterećenosti servera i gužve.Super su sredili svjetlosne efekte u stanicama i kabinama.

Pozdrav svim novima, evo dodo sam vas na prvu stranu :D
Nismo baš aktivni na forumu, al nadam se da vi s betom letite ^^
Ja sam spreman čekat na igru puno duže od Božića xD

Back
Top Bottom