Ako Gamma bude dugo trajala, stari igraÄi će opet ojaÄati i imati veliku prednost u odnosu na nove koji se oÄekuju kad poÄne prava prodaja.
A to bi podrazumevalo jo� jedno brisanje.
Smeta mi to, ali bi mi uÄe�će u neÄemu �to nije fer smetalo jo� vi�e.
Tema2: povremeno iskljuÄujem Flight Assistance da bih se br�e okrenuo, ali ne mogu da dr�im pravac, gubim kontrolu i moram brzo ponovo da ukljuÄim. A brod mi bude okrenut na neku stranu gde on hoće. Video sam na snimcima da mnogi lete sve vreme tako: Flight Assistance OFF. I nemaju problema sa kontrolom.
Igrice koje sam ranije igrao su takođe imale neki svoj Flight Assistance OFF (kao Engine OFF), ali nije bilo problema sa kontrolom pravca.
Neki savet? (koristim mi�a, nemam joystick)
Ja letim samo sa miÅ¡em i tastaturom i nemam nikakvih problema.Po defaultu mi je.Probao sam sa joystikom ali brod se baca na sve strane.Ako malo ima otklona ne valja.Deadzone to meni nisu ispravile.Flight Assistance ne ukljuÄujem, letim samo full manual.
Hmmmm.To crveno svijetlo nešto nisam zapazio ali znam da kada po defaultu pritisnem Z kaže asistance OFF ali nisam primijetio ON pa ispada da je valjda stalno on.Možda lupam ali provjeriću večeras.Nego od naših igrača iz prvog posta vidim da je samo player2 aktivan.Niko drugi.
E, stvarno... gde su nam Jugovići? Platili, pa se razočarali? Čekaju Gamma verziju? Novog Yugića?
Najvjerovatnije cekaju gamma verziju, kao i ja. Po mom misljenju se ne isplati igrati prije gamma verzije, ako imas samo malo vrijemena za igrice
Bas mi se svidja tvoj Yugic 3.0. Odmah bi ga kupijo
Nadam se da cu "Frontier" poboljsati mogucnosti komunikacije u igri. Trenutno "in-game"-komunikacija nista ne valja.
pozdrav iz Kotor-a...
Zoran ovdje....
stize mi za par dana Okulis rift DK2...jeli neko igrao sa njime elite??