Póki co Seba powiedział, że CEO HTC mu powiedział, że horizontal.No właśnie nie wiadomo czy te 120 stopni horizontal czy diagonal Zobaczymy co seba powie.
Póki co Seba powiedział, że CEO HTC mu powiedział, że horizontal.No właśnie nie wiadomo czy te 120 stopni horizontal czy diagonal Zobaczymy co seba powie.
Mam podobne przemyślenia, w razie czego zawsze można to sprzedać. Nawet zapisałem się do newslettera Vive żeby dostać zniżkę 60€ na preorder. Spam już dostałem ale kodu nieMocno sie drapie po łepetynie czy nie walnać sobie preodera. Teoretycznie wszytkie preodery rodza sie w bólach ale tez ostatnio rynek nie wydala i może tego sprzetu tradycyjnie braknać. Jesli ten fov = pimaxowy small fov to moglbym to przeżyc gdzie niegdzie. Do sim racingu zawsze bedzie pimax 8kx ale np w MS FS2020 pimax ma problemy z artefaktami po bokach a watpie zeby to byl priorytet dla asobo. Kusza mnie najbardzie chyba te soczewki ala index i rozdzielczość pionowa oraz fakt ze vive 1 i pro zapmietalem jako distortion free hedset w trakcie krecenia glowa czego nie moge powiedziec o pimax i g2.
CEO potwierdził to na Twitterze, czyli jest szansa że to prawda:Póki co Seba powiedział, że CEO HTC mu powiedział, że horizontal.
HP Reverb G2 has great resolution, comfort and sound, but a narrow ipd, tiny sweet spot and tiny fov.