widze to samo na innych zdjeciach , chocby to z okiem ludzikaPrawdę mówiąc to zdjęcie z MRTV wyjątkowo niekorzystnie dla O+ wyszło.
...
Co do klarowności - O+>Pimax. Pimaxa masz na poziomie Acer VR, oba mają RGB ekrany, a Acer VR < O+, no i fov powiększa piksle.
Prawdę mówiąc to zdjęcie z MRTV wyjątkowo niekorzystnie dla O+ wyszło. Dla reverba raczej też.
....
Rozdzielczość to rozdzielczość, tego nie da się liczyć po swojemu. Nie masz rozdzielczości to masz pixle, ząbki, rozmycia, SDE, bo nic nie wyczaruje Ci danych prezentowanych przez rozdzielczość.
...
Kup Robinus, kup dla dobra ogółu! Ty przetestujesz indeksa u nas, my ReverbaChociaż robi na mnie wrażenie rozdzielczość HP Revrb, to nadal za mało, by mnie przekonało do zmiany.
Gdybym nie miał gogli - super że jest w czym wybierać teraz. Jak mam - to za mały skok jakościowy na kombinowanie sprzedam-kupię.
Kup Robinus, kup dla dobra ogółu! Ty przetestujesz indeksa u nas, my Reverba
brak danych jednak juz chyba wiem jak bedzie wygladalo te opcjonalne podlaczanie sie pod telefon pomimo ze to golge PC-towe ( jest na filmiku MRTV)Jaki FOV zapowiadali w cosmos?
no i pisal ze Fov mniejszy niz w O+ czyli co poziom Rifta ? moze to kwestia braku mechanizmu IPDNo ale już recenzent napisał, że sweet spot (w znaczeniu obszar soczewki w którym obraz jest ostry, przy poruszaniu gałkami) jest słaby.