A czy próbowaliście:
1. SteamVR: beta/nie beta
2. Mixed Reality for SteamVR to samo: beta/nie beta?
Ahaaaa SteamVR beta wielu nie działa (Tobie też - doczytałem). Ja szczęśliwie nie miałem problemów.
Ale Mixed Reality for Steam - to co się instaluje do Steama. Też można betę uruchomić.
1. Sprawdziłem betę i nie betę wcześniej, dopiero wersja 1.2.1 się wysypała, która wyszła jakoś 1,2 dni temu.
2. Mixed Reality for SteamVR tu też sprawdziłem betę i stabilną.
Dodatkowo sprawdziłem betę całego steama, oraz 2 buildy windowsa 10, akurat wczoraj weszła u mnie duża aktualizacja.
Na koniec całość porównałem do Oculusa DK2 w SteamVR, wszystko w nim wyrównane jest idealnie, te same gry, te same ujęcia.
Warto powalczyć, bo po przeanalizowaniu tematu, to teraz najlepsze gogle w kategorii cena/jakość.
Niestety większość ludzi rozwiązuje problem po prostu je zwracając.
Trzeba ten temat rozdmuchać po zagranicznych forach. Ja póki co tylko w DCS to dostrzegam, ale im więcej dymu pójdzie, tym większa szansa że zrobią. Trzeba robić dramę na psucie oczu, to ktoś to ruszy.
Jest temat na steam, napisałem drama-maila do roadtovr.
Dokładnie, w ił2 też występował w ekstremalnej formie ten problem, tam dodatkowo IPD osiągało jakieś kosmiczne wartości, ludzie pomarudzili i w efekcie dzisiaj to jedyna aplikacja w której tego problemu nie ma. Lepiej jednak aby załatwili to na poziomie sterowników Steam WMR. Nie sposób szarpać się z każdą aplikacją.
Last edited: