Badziewny to jest super criuse ktory nie potrafi sie automatycznie wylaczyc jak bedziesz 100 klm przed stacja . Strasznie to glupie i irytujace ze sam musisz chamowac . Bo z jednej strony auto pilot wlatuje do stacji a taki prosty manewr jak chamowanie jest nie mozliwy. ????? Co z tym realizmem maniacy odglosow w kosmosie .
Adhan to nie jest gra "konsolowa" w której "mashujesz" jeden przycisk, tutaj musisz to robić ręcznie, wymaga to NAUKI oraz jak trafnie Gruman zauważył odrobiny CIERPLIWOŚCI. To nie jest takie trudne jak ci się wydaje, wystarczy dać przepustnicę na 75%, statek przyśpieszy do bezpiecznej prędkości i wyhamuje kiedy to konieczne tak że abyś bezpiecznie mógł wyjść z SC.
Jeżeli spodziewasz się autopilota to możesz o tym zapomnieć deweloperzy wykluczyli taką możliwość. Niektórym to może się wydawać nużące, ale SC jest jeszcze niedokończony i brakuje kilku ważnych elementów. Ja patrzę na to inaczej to co jest nużące dla innych dla mnie jest fajnym elementem który bardzo "w smaku" przypomina mi starego poczciwego Frontiera.
Kolejna rzecz, to że masz odgłosy w kosmosie wynika z tego, że po testach wewnętrznych uznano, że brak dźwięku w grze odbiera pewną część z przyjemności grania (Hollywood zrobiło swoje), dlatego masz to co masz aby wzbogacić twoje doznania. Podobno jednak ma się pojawić opcja wyłączenia dźwięków innych niż te dobiegające z wnętrza statku.